Des de dilluns s’estan disputant els partits de 2a i 3a categoria masculina del Circuit Català de Pàdel Gran Slam – 2n Gran Premi Hyundai Senco-Motor – X Trofeu Ciutat de Vic.

Pel que fa els resultats dels socis del CT Vic, a 3a categoria Sergi Bach, amb el seu company Ferran Lorenzo, van perdre per 6/7 i 5/7. A 2a, Ignasi Vila que feia parella amb Víctor Alsamora van caure per 6/3 i 7/6 a primera ronda. Xevi Segalés, amb en Joan Bubé, van perdre a 1a ronda per 1/6 i 4/6. L’entrenador del CT Vic, Xevi Ferrer, amb en Jacint Torrents, van guanyar a 1a ronda per 6/7, 7/6 i 6/3, a 2a per 6/2, 5/7 i 7/6 i a tercera va perdre 64 62. Dijous va ser el torn de la 1a categoria masculina. El jugador del CT Vic Adrià Mercadal amb en Marc Quílez (que són parella del World Pàdel Tour) van debutar a les 9 del vespre.

Aquest divendres començarà la 1a categoria femenina. A les 8 del vespre jugarà Ariadna Rovira, del CT Vic, amb la Fiona Ligi. I dissabte a les 11 del migdia, la sòcia del club, Núria Rovira. Si el temps ens ho permet, dissabte al matí es jugaran els quarts de final, el mateix dissabte a la tarda les semifinals mentre que diumenge a 2/4 d’11 i a les 12 estan previstes les finals. Al llarg d’aquests dies a les instal·lacions del CT Vic s’hi han reunit els quinze millors jugadors i les deu millors jugadores d’àmbit català. Molts d’ells/es són jugadors/es World Pàdel Tour.