Cada vegada hi ha més tendència en utilitzar les APPs pel dia a dia. Des de fa temps el Club Tennis Vic ja disposaven d’una APP. Fins abans de la Covid19 només funcionava per a reservar les pistes de pàdel i de tennis. Ara, amb l’aforament limitat dels espais, s’ha optat per fer-la servir també per a l’ocupació de les piscines cobertes i l’exterior. D’aquesta manera es pot fer la reserva de qualsevol instal·lació del Club des del mòbil i també consultar els rebuts, pagar i donar l’opinió, entre d’altres gestions.

Per disposar de l’APP del CT Vic s’ha de buscar ‘Mi Club Online’ a l’AppStore o Play Store i només cal escanejar el codi QR o introduir el codi del club i la contrasenya de cadascú (la podeu demanar a traves de ctv@clubtennisvic.cat).

Una App amb el carnet de soci, per reservar pistes, per consultar rebuts, per pagar, per opinar…

– Accedeix a l’App Store (iPhone) o a la Play Store (Android)
– Busca l’App “Mi Club Online”
– Descarrega’t l’aplicació
– Obre l’aplicació i introdueix el codi del Club 041488Bh51, o bé, escaneja el codi QR:


– Introdueix codi soci/a i contrasenya. (Si no els tens, el pots sol·licitar escrivint-nos a ctv@clubtennisvic.cat: identifica’t i te l’enviarem).

Recomanem canviar el nom d’usuari i la contrasenya per un ús més fàcil de recordar

JA POTS FER LES TEVES RESERVES: DE PISCINA (INTERIOR I EXTERIOR), TENNIS, PÀDEL, FRONTÓ. I CONSULTAR ELS TEUS REBUTS I ACTIVAR LA TARJA MONEDER.

Consulta el: Díptic informatiu de l’App