Fes-te soci

Cerca

Dijous 30 de novembre

Estiu al tennis 2023

CONSULTA ELS HORARIS AQUÍ

L’ESTIU AL CLUB TENNIS VIC

Amb una gran diversitat d’activitats i esports, el Club Tennis Vic ofereix dues possibilitats ben diferents per a tots els nens i nenes per a l’estiu:

  1. Tallers i Campus.
  2. Activitats Esportives

Durant els mesos d’Agost i Setembre el volum d’infants disminueix considerablement. En funció dels inscrits que tinguem, el format de Casal podrà ser adaptat a un format de casal únic, fent un mixt entre Tallers i Activitats Esportives, tant amb pàdel com amb tennis.  

INSCRIPCIONS

  • El procés d’inscripció s’ha de fer tot a través de la web del club
  • L’elecció de les setmanes i grup, el pagament i l’entrega de la informació requerida es farà a través d’un formulari on-line.
  • Caldrà omplir on-line la inscripció que trobareu a la part superior de la pàgina.
  • A totes les setmanes que vulgueu apuntar el vostre infant i adjunteu tota la informació que se us requereix. Allà mateix es calcula l’import  total i caldrà abonar telemàticament l’import total de la inscripció.
  • Per garantir la vostra plaça cal que la inscripció estigui feta correctament amb la documentació necessària entregada i amb l’import abonat.

A la inscripció, caldrà adjuntar a els següents documents (en format d’escaneig o fotografia):

  1. Targeta sanitària.
  2. Carnet de vacunes

 Per tal de regular el volum d’infants del casal, disposem de places limitades seguint l’ordre d’inscripció. El nou sistema d’inscripció web regularà el nombre de places disponibles segons setmana i edat. Us aconsellem no tardar en formalitzar la inscripció ja que no podrem assegurar la plaça a tothom. En el cas de no trobar plaça en una opció de casal o esport concret, podeu inscriure el vostre infant a alguna de les altres opcions que oferim.

– Obertura d’inscripcions per als socis i subscriptors d’El 9 Nou: a partir del 8 de maig.
– Obertura d’inscripcions per als no socis: a partir del 15 de Maig.

TALLERS I CAMPUS : UN CASAL D’ESTIU

Volem que els nens i nenes passin un estiu genial, així que el format d’aquest casal és purament lúdic i recreatiu, enfocat tant per als més petits amb activitats i tallers, com pels més grans amb jocs a l’aire lliure i dinàmiques recreatives.

Tots els grups faran dues sessions a la setmana de TENNIS i dues d’ ANGLÈS, i a partir de 1r de primària realitzaran també una sessió de pàdel a la setmana.

Constatar que les classes d’anglès es faran només les 5 primeres setmanes.

Els nens i nenes aniran cada dia a la piscina per tenir un estiu ben refrescant.

Els infants de P3 a P5 faran curset de natació a la piscina interior, un dia a la setmana amb el monitor/a de natació. La resta de dies aniran a la piscina exterior, concretament a la piscina petita.

A partir de 1r aniran cada dia a la piscina exterior i no faran curset de natació a la piscina interior. 

També es faran tallers a la ludoteca pels més petits, jocs al parc, activitats dirigides a la pista poliesportiva, sorretes a la pista de voleibol, etc.

Amb els tallers i campus se segueix una temàtica en què cada setmana es dedicaran dues sessions per treballar en aquesta temàtica i veure la seva evolució al llarg de les setmanes que dura el casal. Aquesta temàtica i les seves activitats sempre s’adapten en funció de l’edat de cada grup. Aquest any ens aventurarem a les profunditats del fons marí i tota la seva riquesa, on a través de tallers, jocs i diferents dinàmiques, els infants descobriran i experimentaran amb el fons marí.

Podeu consultar els horaris de cada grup per veure les activitats i dinàmiques que faran cada dia. Els horaris exactes de cada grup i activitat, es penjaran al web tres dies abans d’iniciar el casal d’estiu, ja que estarem tancant els grups.

GRUPCURS FET
Jardí verd clarP2 – (a partir del 200) Podran venir a partir de la última setmana de juliol)
Jardí verd foscP3
Jardí grocP4
Jardí vermellP5
Jardí taronja1r
Jardí blau2n
Ludotècnia3r i 4rt
Campus5è, 6è, ESO

* El Club es reserva el dret de modificar els grups en funció dels inscrits.

COORDINADORS I EQUIP DE MONITORS

Els coordinadors d’aquest casal son en Gil Pau Romeu responsable dels Casals d’estiu del Club Tennis Vic i Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), i la Maite Vila Vilà, directora d’escola de tennis (ROPEC) i coordinadora actual del Pàdel del Club Tennis Vic.

El nostre equip de monitors us està esperant, per jugar plegats i fer d’aquest estiu el millor de tots.

Les nostres instal·lacions, tennis, pàdel, piscina, poliesportiva, frontó, pista de volei platja, ludoteca, els espais verds i les ombres dels grans arbres, ofereixen als nens la millor opció per passar un estiu entretingut i refrescant.

QUÈ CAL PORTAR?

Com cada any, recordeu de portar tot el material marcat amb el nom.

– Motxilla més gran, sobretot pels més petits.

– Esmorzar

– Aigua.

– Banyador, tovallola i xancletes

– Crema solar d’esprai per evitar tenir contacte al posar la crema. (Es recomana que vinguin amb crema des de primera hora del matí)

– Casquet de piscina i ulleres d’aigua.

– Raqueta de Tennis o pala de Pàdel. (El club disposa de material, però s’aconsella que portin la seva pala o raqueta a partir de 1r de primària).

PROTOCOL D’ACCÉS A LES INSTAL.LACIONS
El format d’accés a les instal·lacions del Club Tennis Vic serà per la porta d’accés al pàdel. Se seguirà la mateixa dinàmica per recollir els infants a l’hora de marxar.

En el cas de no sol·licitar el servei Bon dia (de 8h a 9h), es poden deixar els nens/es al club a partir de les 8:45h.

 Consulta els plànols d’ubicació de cada grup (juny i juliol)


– Tallers i Campus

– Activitats Esportives

ACTIVITATS ESPORTIVES:

Els nens i nenes poden escollir entre TENNIS o PÀDEL i serà l’esport principal que realitzaran una hora i mitja cada dia. Es complementaran amb multiactivitats, jocs i entrenaments físics per tenir un estiu d’allò més enèrgic, acabant amb una bona refrescada a la piscina del Club.

Aquest format de casal és per a tots els nens i nenes amb molta energia que de ben segur arribaran a casa ben cansats i amb ganes de més. Aquesta opció és per a nens i nenes de a partir del curs cursat de P5 fins a 2n d’ESO.

A partir de 2n de primària els nens i nenes podran escollir entre Tennis o Pàdel, però el grup dels nenes i nenes de p5 i 1r faran Tennis per a treballar la base dels esports amb raqueta, amb algunes sessions de pàdel.

Podeu consultar els horaris de cada grup per veure les activitats i dinàmiques que faran cada dia.

Durant el mes d’agost, en funció dels inscrits de cada grup, hi pot haver alguna setmana en que els grups d’activitats esportives de tennis i pàdel s’agrupin en un mateix grup. Aquests farien un mixt dels dos esports.

Tot seguit podeu veure els diferents grups d’ Activitats Esportives:

GRUPCURS FETESPORT a escollir
PetitsP5 – 1rTENNIS
Iniciació2nTENNIS o PÀDEL
Mitjans 13rTENNIS o PÀDEL
Mitjans 24t i 5èTENNIS o PÀDEL
Grans6è o superiorTENNIS o PÀDEL

* El Club es reserva el dret de modificar els grups en funció dels inscrits.

MENJADOR I ESMORZARS

Durant els mesos de juliol, els infants de Tallers dinen al restaurant Idoni de 13h a 14h, i els d’activitats esportives de 14h a 15h.

Consulta els menús dels dinars al Restaurant Idoni.

Durant els esmorzars es mantindrà la distància i es procurarà que cada infant mengi només el seu menjar.

RECOMANACIONS

Per qualsevol dubte o aclariment, no dubti en posar-se en contacte amb els coordinadors del casals mitjançant per mail petittennis@clubtennisvic.cat o bé per el telèfon del CT Vic  93.883.34.60 i ells es posaran en contacte amb vosaltres.

Recomanem revisar periòdicament la web del CT Vic (apartat de l’Estiu al Tennis), on hi haurà un apartat de darreres informacions o novetats.

T’hi esperem!