L’estiu al Tennis

22.06/09.09.2016 — Agost també

Tallers d’estiu

El tema d’interès de l’Estiu al Tennis 2016 són els continents. Durant els tallers ens submergirem en els diferents continents del món, amb l’objectiu de treballar cooperativament i aprendre les diferents cultures com a ciutadans del món. Cada setmana farem un continent diferent i a través d’activitats divertides (cançons, balls, teatre, valors, esports típics del país, contes, menjars, disfresses…) coneixerem altres realitats.

A més a mes volem que els nens i nenes surtin contents i amb la sensació d’haver viscut experiències divertides cada dia, utilitzant l’anglès per fer-ho. A través del joc s’aniran familiaritzant amb aquest idioma que esdevé fonamental en un món globalitzat com el nostre.

També, durant els tallers es realitzaran diferents esports, amb el Tennis com a esport referent, per tal de transmetre els valors d’aquest esport als infants i poder-ne gaudir jugant-hi.

Com sempre, els tallers d’estiu comptaran amb el nostre equip de monitors qualificats en l’àmbit educatiu, esportiu i de lleure per tal de vetllar per la diversió dels infants, la formació de nous vincles socials, l’aprenentatge fora del context escolar i el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats.

 

Preus i promocions

Promocions especials juliol i agost (socis i no socis)
4 setmanes: 180 €
5 setmanes: 220 €

 

Reunió informativa

Dijous 14 de juny a les 20 h.

Reserva de preferència per a socis: fins al 22 de maig, per als mesos de juny i juliol, i de l’1 a l’15 de juliol, per als mesos d’agost i setembre. En ambdós períodes, FINS QUE S’HAGIN OMPLERT TOTES LES PLACES.

En les setmanes de 4 dies s’aplicarà un 10% de descompte.
Per tal de garantir la vostra plaça us informem que cal que les inscripcions estiguin signades i tinguin l’import abonat.

Grups

GRUP

Curs fet

Horari

Jardí verd clarP2 – P3De 9 a 13 h
Jardí verd foscP3De 9 a 15 h i de 9 a 17 h
Jardí grocP4De 9 a 13 h
Jardí verd vermellP5De 9 a 13 h
Jardí lilaP4 – P5De 9 a 15 h i de 9 a 17 h
Jardí taronja1rTots els horaris
Jardí blau2nTots els horaris
Ludotècnia3r i 4tTots els horaris
Campus5è, 6è, 1r ESOTots els horaris
TardesTots junts

Preus i promocions

Opcions

Preu Setmanal Soci

9 a 13 h52 €
13 a 15 h (dinar inclòs)+40 €
13 a 17 h (dinar inclòs)+60 €
Servei “Bon dia”10 €
Dinar (preu/dia)8,70 €

Activitats esportives

El tennis i el pàdel són els esports recreatius principals de les activitats esportives. A partir d’aquests esports i d’altres que es realitzen al llarg de l’estiu es vol fomentar la pràctica esportiva i el desenvolupament integral i personal de l’alumne que l’ajudaran en situacions quotidianes.

Però no només es realitza un treball motriu en el camp esportiu, sinó que a través de les activitats esportives es desenvolupen i en fomenten uns valors individuals i col·lectius. Els valors són presents en la pràctica esportiva com al dia a dia, com per exemple: la recerca d’una millora constant, el domini de les emocions, el sacrifici, la paciència, l’acceptació  de la derrota, el respecte, la valoració de les capacitats dels companys, la renúncia del propi bé en benefici del grup…

No cal deixar de banda l’autoconeixement de les emocions que genera la pràctica esportiva, punt que volem potenciar en el transcurs de les activitats esportives. L’alumne s’ha de conèixer a ell mateix per saber com afrontar diferents situacions: els nervis, la pressió, la derrota, la victòria…

 

Els monitors

L’equip de monitors el formen entrenadors, alumnes i exalumnes del Club Tennis Vic, que disposen d’uns alts coneixements del tennis. A més a més, són monitors que sempre estan o han estat relacionats en l’àmbit esportiu i educatiu.

 

preus i promocions

Promocions especials juliol i agost (socis i no socis)
4 setmanes: 210 €
5 setmanes: 260 €
Reunió informativa: dimecres 15 de juny a les 20 h.

Opcions

Preu Setmanal Soci

9 a 13 h60 €
13 a 15 h (dinar inclòs)+40 €

Cursets de natació

Els cursets de natació per a infants es duen a terme durant els mesos de juny, juliol i agost i van adreçats a nens/es a partir de 3 anys. Al juny i juliol es faran a la piscina coberta i a l’agost, a la piscina d’estiu.

El nostre objectiu principal és fomentar la familiarització amb el medi aquàtic, a més de potenciar el desenvolupament cognitiu, psicomotriu i afectiu de l’infant a través de diverses activitats lúdiques i estratègiques.

 

El medi aquàtic

Disposem d’unes instal·lacions ideals per a la pràctica de la natació i altres activitats aquàtiques, en contacte directe amb l’aigua. Per aquest motiu s’ofereixen activitats adequades a les diverses edats i als diferents ritmes de cada infant. Els cursets es faran de dilluns a divendres a la piscina coberta.

Horari matí — D’11 h a 11.45 h
Horari tarda — De 16 h a 16.45 h

 

Els monitors

Comptem amb un equip de monitors titulats que han cursat un assessorament per millorar l’aprenentatge dels infants en el medi aquàtic dins del projecte “Aigua i entorn”.

Disposem d’un monitoratge segons ràtio, cada vuit o deu infants (segons l’edat).

 

Preus i promocions

Preu setmanal (de dilluns a divendres): 25 €
Preu setmanal no socis (de dilluns a divendres): 30 €

Galeria de l’Estiu al Tennis

Estiu al Tennis

Els vídeos de l’Estiu al Tennis