L’estiu al Tennis

22.06/08.09.2017 — Agost també

Tallers d’estiu

Durant els tallers d’estiu experimentarem per convertir-nos en petits científics. Farem activitats d’experimentació i manipulació per estimular la creativitat, els propis interessos, el treball en equip, l’originalitat… D’aquesta manera, potenciarem que els nens i nenes tinguin un paper més actiu en els seus aprenentatges i esdevinguin més significatius.

A més a més, volem que els nens i nenes surtin contents i amb la sensació d’haver viscut experiències divertides cada dia, utilitzant l’ANGLÈS per fer-ho. A través del joc s’aniran familiaritzant amb aquest idioma, que esdevé fonamental en un món globalitzat com el nostre.

També, durant els tallers es realitzaran diferents esports, amb el TENNIS com a esport referent, per tal de transmetre els valors d’aquest esport als infants i poder-ne gaudir jugant-hi.

Com sempre, els tallers d’estiu comptaran amb el nostre equip de MONITORS QUALIFICATS en l’àmbit educatiu, esportiu i de lleure per tal de vetllar per la diversió dels infants, la formació de nous vincles socials, l’aprenentatge fora del context escolar i el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats.

 

Preus i promocions

Promocions especials juliol i agost (socis i no socis)
4 setmanes seguides: 180 €
5 setmanes seguides: 220 €

 

Reunió informativa

Dimarts 13 de juny a les 20 h.

Reserva de preferència per a socis: fins al 21 de maig, per als mesos de juny i juliol, i de l’1 al 15 de juliol, per als mesos d’agost i setembre. En ambdós períodes, FINS QUE S’HAGIN OMPLERT TOTES LES PLACES.

En les setmanes de 4 dies s’aplicarà un 10% de descompte.
Per tal de garantir la vostra plaça us informem que cal que les inscripcions estiguin signades i tinguin l’import abonat.

FULL D’INSCRIPCIÓ TALLERS D’ESTIU

Grups

GRUP

Curs fet

Horari

Jardí verd clar P3 De 9 a 13 h
Jardí verd fosc P3 De 9 a 15 h i de 9 a 17 h
Jardí groc P4 De 9 a 13 h
Jardí vermell P5 De 9 a 13 h
Jardí lila P4 – P5 De 9 a 15 h i de 9 a 17 h
Jardí taronja 1r Tots els horaris
Jardí blau 2n Tots els horaris
Ludotècnia 3r i 4t Tots els horaris
Campus 5è, 6è, 1r ESO Tots els horaris
Tardes Tots junts

Preus i promocions

Opcions

Preu Setmanal Soci

9 a 13 h 52 €
13 a 15 h (dinar inclòs) +40 €
13 a 17 h (dinar inclòs) +60 €
Servei “Bon dia” 10 €
Dinar (preu/dia) 8,70 €

Activitats esportives

Les activitats esportives del Club Tennis Vic van

dirigides a nens/es de 5 a 16 anys. És una activitat

adreçada a qui vol practicar tot tipus d’esport amb una connotació lúdica i recreativa. Els infants no cal que tinguin coneixements previs dels esports que es practicaran.

El TENNIS i el PÀDEL són la base i els esports principals que es practiquen, als quals es dedica diàriament una hora i mitja d’entrenament, segons l’esport que s’esculli en el moment de realitzar la inscripció. Per altra banda, setmanalment els esports van variant segons l’espai destinat a realitzar l’activitat.

POLIESPORTIVA: BÀSQUET, HOQUEI, BEISBOL…

WORKOUT: ATLETISME, ORIENTACIÓ…

PISCINA COBERTA: ESTILS, SUBMERSIONS, FLOTACIONS…

PISTA DE SORRA: CONSTRUCCIONS, FUTBOL PLATJA, VÒLEI….

Treballarem els aspectes tècnic i tàctic dels esports, sense deixar de banda els vessants cooperatiu, emocional i els valors que ens aporta l’esport.

Aquest any com a NOVETAT s’hi incorporarà una hora setmanal de treballs manuals (pintar samarretes, construcció…) , en què l’objectiu principal és cohesionar el grup a través d’un treball conjunt i una finalitat compartida.

 

Els monitors

L’equip de monitors el formen entrenadors, alumnes i exalumnes del Club Tennis Vic, que disposen d’uns alts coneixements del tennis. A més a més, són monitors que sempre estan o han estat relacionats amb els àmbits esportiu i educatiu.

grups de treball

Es divideixen en 4, segons el curs escolar que han finalitzat.
En cas que un grup sigui molt nombrós es pot dividir.

PETITS P5 i 1r de primària

MITJANS 1 2n i 3r de primària

MITJANS 2 4t i 5è de primària

GRANS a partir de 6è de primària

preus i promocions

Promocions especials juliol i agost (socis i no socis)
4 setmanes seguides: 210 €
5 setmanes seguides: 260 €

Reunió informativa:

Dimecres 15 de juny a les 20 h.

Reserva de preferència per a socis: fins al 21 de maig, per als mesos de juny i juliol, i de l’1 al 15 de juliol, per als mesos d’agost i setembre. En ambdós períodes, FINS QUE S’HAGIN OMPLERT TOTES LES PLACES.

En les setmanes de 4 dies s’aplicarà un 10% de descompte.

Per tal de garantir la vostra plaça us informem que cal que les inscripcions estiguin signades i tinguin l’import abonat.

FULL D’INSCRIPCIÓ ACTIVITATS ESPORTIVES

Opcions

Preu Setmanal Soci

9 a 13 h 60 €
13 a 15 h (dinar inclòs) +40 €
Servei “Bon dia” 10 €
Dinar de 13 a 15 h (preu/dia) 8,70 €

Cursets de natació

Els cursets de natació per a infants es duen a terme durant els mesos de juny i juliol i van adreçats a nens/es a partir de 3 anys. Al juny i juliol es faran a la piscina coberta.

El nostre objectiu principal és fomentar la familiarització amb el medi aquàtic, a més de potenciar el desenvolupament cognitiu, psicomotriu i afectiu de l’infant a través de diverses activitats lúdiques i estratègiques.

 

El medi aquàtic

Disposem d’unes instal·lacions ideals per a la pràctica de la natació i altres activitats aquàtiques, en contacte directe amb l’aigua. Per aquest motiu s’ofereixen activitats adequades a les diverses edats i als diferents ritmes de cada infant. Els cursets es faran de dilluns a divendres a la piscina coberta.

Horari tarda — De 16 h a 16.45 h

 

Els monitors

Comptem amb un equip de monitors titulats que han cursat un assessorament per millorar l’aprenentatge dels infants en el medi aquàtic dins del projecte “Aigua i entorn”.

Disposem d’un monitoratge segons ràtio, cada vuit o deu infants (segons l’edat).

 

Preus i promocions

Preu setmanal (de dilluns a divendres): 25 €
Preu setmanal no socis (de dilluns a divendres): 30 €

FULL D’INSCRIPCIÓ CURS DE NATACIÓ

Activitat Extra. METHMATH

methmath Estiu al Tennis Club Tennis Vic

TOTS ELS DIES DE 14 A 15 H.

El METHMATH és un mètode innovador d’aprenentatge de les matemàtiques per a nens i nenes de P4 fins a 6è de primària. L’objectiu és fer estimar les matemàtiques aprenent-les d’una manera divertida.

A partir d’uns personantges fantàstics i un taulell de joc, es van resolent petites fitxes amb les operacions bàsiques matemàtiques (sumes, restes, multiplicacions, divisions, problemes…), i també jocs d’enginy per despertar la curiositat dels alumnes, i ajudar-los a desenvolupar el pensament matemàtic.

És un mètode de treball individual, molt dinàmic, que estimula el nen o nena en la superació personal. És útil tant per resoldre dificultats i agafar seguretat, com per fomentar i potenciar les capacitats matemàtiques.

Preu: 20€ per setmana

Galeria de l’Estiu al Tennis 2017

Estiu al Tennis

Els vídeos de l’Estiu al Tennis 2017

Més informació

El teu nom *

Email *

El teu missatge